Арменска Апостолическа Православна Църква - Сурп Аствадзадзин - Русе

     Нашата църква

 Начало
 Нашата църква 
 Отец Дирайр
 Арменската  Литургия
 Галерия
 Църковно  настоятелство
 Новини
 Съобщения
 Любопитно
 Нашата история
 Контакти
 Полезни връзки
 Дарения
 Търсене  
 Аревиг       Календар

Май 2019
 
ПВ СЧП С Н
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 Организации в Русе

 АБД ХОМ
 Хоменътмен
 Парекордзаган
 ТФ Ахтамар
 АМО Севан
 Читалище ПолезноНовини
     
КОЛЕДНО-НОВОГИШНО ПАРТИ
26 Декември 2011
 

 Наближаващите коледни и новогодишни празници несъмнено даряват на всички нас еуфорично и ведро настроение. Рождество Христово е любим празник на всички малки и пораснали деца, както и на нас, техните родители.

В духа на тази ежегодна традиция и този път Дядо Коледа не пропусна да ни навести  в арменския ни дом „Ереван”. Белобрадият старец отвори широко врата и пристъпи към всички нас притаили дъх и  очакващи го изпълнени с надежда очи. Погрижихме се да се настани  удобно и със сигурност да се  наслади от сърце на милата програма, която представиха нашите скъпи деца.

            В забавата взеха участие малчуганите от Неделната детска градина „Карун” и младите скаути от малката танцова формация, подготвили с много труд и желание своите изпълнения. Най-малките ни приятели поздравиха Дядо Коледа с новогодишни стихчета и песно на арменски език. Старият ни музикален познайник и приятел Серджио, и сестричката му Вики Авакян ни изпълниха популярна коледна песен, с която ни заредиха с още по-голямо очакване и блага емоция за настъпващото Рождество Христово. Малката танцова представи танца мини - шоу „Хачик-Вачик”, който обра овациите на публиката поради изключителната артистичност на децата участници. Невероятно настроение и много смях предизвикаха у нас младите скаути ентусиасти, които ни поднесоха с неподправен детски чар шеговити диалози и веселяшки скечове за емблематичното радио ”Ереван”. За целия този труд и желание в подготовката всички деца получиха от дядо Коледа заслужените подаръци, а дамите от ХОМ, както обикновено бяха изключително любезни като ни бяха подготвили топли напитки и вкусни сладки изкушения. Специални благодарности и на АФД „ХОМЕНЪТМЕН”, както и за любезното съдействие и подкрепа за провеждането на коледното парти на Координационния съвет.

На този празник нашите деца ни забавляваха с разнообразни начини, за да усетим още по-силно празничното настроение на тези светли християнски празници. Няма по-чист и искрен начин да си пожелаем Здраве, Успех и Щастлива Нова 2012 Година!

Скъпи сънародници и приятели, бъдете благословени, щастливи и активни. Нека има само мир, топлина  и уют в семействата Ви!

 

 

автор: Марчела Саркисян
Няма намерени статий за търсения период.

  Избери още статии
 
    © 2006 АЦН - Русе